Najava
Labuđe jezero

Najava

Plesni studio VEM počinje s radom. Pridružite nam se na sljedećim tečajevima.

Od 05. 09.počinje napredni balet pod vodstvom Ljiljane Gvozdenović.

Od 01. 10. počinje balet za početnike ponedjeljkom i srijedom od 19-20 sati, a voditi će ga Ljiljana Gvozdenović. Tečaj je namijenjen odraslima koji su željeli naučiti osnove baleta, ali se nikada nisu prije usudili. Budući da je broj polaznika za Početni tečaj ograničen molimo da nam pošaljete predbilježbu na našu stranicu! Cijena je 280 kn za 8 sati.

 

 

Tečajevi koje vodi Vesna Mimica počinju od 19. 09. a održavati će se utorkom i četvrtkom i to:

  • U 17 sati ide Vježbajte s nama  trening srednjeg intenziteta koji obuhvaća sve mišićne skupine. Sve što gledate u emisiji Dobro jutro, Hrvatska možete vježbati s nama
  • U 18 sati ide Stretch class trening srednjeg intenziteta namijenjen onima koji žele steći kondiciju i snagu na drugačiji način. Vježbe su fokusirane na jačanje središnjeg dijela tijela. Dodali smo i vježbe snage da bi  se na kraju mogli bolje istezati i dobiti fine duge, vretenaste mišiće.
  • U 19 sati HIT trening visokog intenziteta namijenjen onima u boljoj formi! Kombinacija vježbi koje poznajemo iz klasične aerobike s tabata treningom, vježbama fleksibilnosti i zabavnim kratkim koreografskim dijelovima za opuštanje.

Na ovom promo filmu su polaznici naprednog tečaja koji sada plešu u predstavama. Ako se netko želi priključiti toj grupi i dovoljno je dobar neka se javi na našu stranicu.

Vesna Mimica

Vesna Mimica koreografkinja i suradnica HTV-a u programu kulture

Odgovori